Kacperek Napisano 27 lutego 2020 Napisano 27 lutego 2020 Koledzy, wiecie może co to za banany, coś są warte? Odpisz, cytując
1Ender Napisano 29 lutego 2020 Napisano 29 lutego 2020 Trudno powiedzieć ile są warte. Może z 5 zł za szt? Chcesz sprzedać? Odpisz, cytując
Darek Zuk Napisano 1 marca 2020 Napisano 1 marca 2020 Są warte tyle ile ktoś za nie zapłaci..To Ty wiesz kto je wyprodukował.. Więc od tego zależy cena.. Pozdrawiam Darek Odpisz, cytując
Kacperek Napisano 2 marca 2020 Autor Napisano 2 marca 2020 7 godzin temu, Darek Zuk napisał: Są warte tyle ile ktoś za nie zapłaci..To Ty wiesz kto je wyprodukował.. Więc od tego zależy cena.. Pozdrawiam Darek Ja pier... ale mądrości : / P.S. Ja chciałem je kupić, nie sprzedać. Już nie aktualne. Odpisz, cytując
Darek Zuk Napisano 2 marca 2020 Napisano 2 marca 2020 Odpowiedz była adekwatna do pytania...I daruj sobie te wulgaryzmy proszę.. Pozdrawiam Darek Odpisz, cytując
Recommended Posts