Piotr Motyl Napisano 1 marca 2020 Udostępnij Napisano 1 marca 2020 Witam. Mam okaze kupić zestaw kina domowego Roth Audio Oli RA3 5.0 + sub Roth Oli KH30. Stan jak nowe ~1800zł Głownie sprzęt do netflixa/filmów . :) Opłaca sie panowie kupić taki zestaw tej cenie ? :) Do tego zestawu rozumiem ze amplituner by trzeba dokupić ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaliGdynia Napisano 1 marca 2020 Udostępnij Napisano 1 marca 2020 Roth Oli to teraz Melodika, kiedyś na początku powstania była Melodika później coś nie tak i Roth Oli i znowu Melodika jest. Swojego czasu fajne kolumny były.1800zł za 5.1 szkoda że to nie 40 tylko 30 ale cena juz ujdzie, zapytaj się czy kartony są, jakieś papiery, stan generalnie, musisz przesłuchać każda kolumnę, sprawdzić czy "spalona" membrana nie jest (test palcem się robi)No niestety Amp AV też musisz zakupić. Nowy czy używany i jaka suma? A duży masz pokój??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Motyl Napisano 1 marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 marca 2020 20m2. Powiedzmy do 700-800zł , pewnie uzywany. Mam jeszcze mozliwosc kupienia soundbar jbl 3.1 za ~1300zł w bdb stanie . Wiem ze soundbary nie są zbytnio polecane ale to będzie aż tak duza róznica w dzwieku ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaliGdynia Napisano 1 marca 2020 Udostępnij Napisano 1 marca 2020 No raczej za 800zl to używka ale to i tak mało będzie, 1500zł i możesz szukać Onkyo czy Denon, Marantz, Yamaha, jakiegoś 4latka dostaniesz.Czy KD czy soundbar to Twój wybór. Dla mnie soundbar to sypialna jedynie, nie do filmów czy muzyki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 2 marca 2020 Udostępnij Napisano 2 marca 2020 Moim zdaniem nic specjalnego. No jest co prawda sub. Ale szczerze to wolał bym Quadral 6650 albo Taga 606 V3 + Magnat Sub 302A. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts