gorzi2 Napisano 3 marca 2020 Udostępnij Napisano 3 marca 2020 Witam, zastanawiam się nad kupnem kina domowego, a za bardzo się na tym nie znam. Budżet 2500-3500 zł. Zestaw będzie podłączony w salonie pod TV (salon ok 20m2), sporadycznie będzie słuchana muzyka. Zależy mi aby na amplitunerze bez problemu można było odtworzyć dźwięk bezprzewodowo z komputera czy telefonu (funkcje WiFi, DLNA, Air Play, Bluetooth obowiązkowo muszą być. Jeśli się mylę proszę mnie poprawić). Wstępnie zastanawiałem się nad takimi zestawami : https://www.euro.com.pl/zestawy-kina-domowego1/yamaha-musiccast-rx-v485-czarny-pure-acoustics-nova-6-czarny.bhtml https://www.euro.com.pl/zestawy-kina-domowego1/denon-avr-s650h-wilson-movix-5-0-czarny.bhtml Dodatkowo chciałem kupić jakiś subwoofer. (jeszcze nie wybrałem jaki) Który z tych zestawów lepiej się sprawdzi i dlaczego ? A może macie jakieś inne propozycje ? Z góry dzięki za pomoc ! Pozdro Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 3 marca 2020 Udostępnij Napisano 3 marca 2020 Witaj, W tym budżecie jedyny słuszny wybór to Yamaha 485 z taga 606v3 albo quadral 6650 le. Do tego magnat sub 302a. W euro masz gotowe systemy dystrybucji a nie systemy które się zgrywają. Zapraszam do nas to przygotujemy ci lepsza cenę. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorzi2 Napisano 3 marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 marca 2020 Dlaczego Yamaha 485, a nie np ten Denon ? Może głupie pytanie ale nie znam się na tym. Może reszta ma jakieś inne propozycje ? Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 marca 2020 Udostępnij Napisano 4 marca 2020 Bo konkurencyjny model to X1600. Jest po prostu droższy. Tam masz co prawda lepsza kalibracje. Audyssey. Jeśli akceptujesz wzrost ceny to także zapraszam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts