Redakcja AUDIO Napisano 5 marca 2020 Udostępnij Napisano 5 marca 2020 Gramofon Magnat, model MTT 990, zasilił właśnie ofertę salonu Q21 (Reymonta 12). ożna go przetestować podczas odsłuchów i kupić nieco taniej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 6 marca 2020 Udostępnij Napisano 6 marca 2020 16 godzin temu, Redakcja AUDIO napisał: Gramofon Magnat, model MTT 990 Przyjrzałem się specyfikacji i wreszcie ktoś / Magnat/ zrobił po prostu normalny gramofon. Jak dla mnie to wejście IEC jest zbędne , można było wyprowadzić kabel zasilania i już , ale to widocznie ukłon w stronę firm produkujących kabelki zasilające. Chłopaki się dogadali Wpienia mnie jak zwykle bełkot marketingowy , produkt wygląda dobrze , więc po co na siłę podkreślać quartz , tak jak by to było nie wiadomo co , ten system napędu bezpośredniego był już w 30 -letnich drapakach. Zamontowane świetne zawiasy , zerżnięte z mojej 40 -letniej Yamahy Yp701, ale to co dobre warto powielać i nie mam pretensji. Zakres ustawienia siły nacisku uniwersalny , wymienny hedshell , regulacja VTA i nareszcie brak USB Można ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prawie Audiofil Napisano 26 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2023 To nie lepiej to samo za 2 tys mniej? : Audio Aechnica at-lp5x i na dobrą igłę i przedwzmacniacz starczy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts