MaJaS Napisano 24 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 grudnia 2008 Witam.Mam problem z podłączeniem wieży do komputera. Model wieży to Daewoo RD-430SUXB. Trochę kombinowałem, czytałem instrukcję, ale nadal nie mogę dojść co zrobić, aby mogła ona pełnić również funkcję moich głośników komputerowych. W komputerze mam zintegrowaną kartę muzyczną ze standardowymi trzema wyjściami: niebieskim, zielonym i czerwonym, do tego mam kartę telewizyjną gdzie mam wejście S-Video i AV, w karcie graficznej mam S-Video, jeżeli to w ogóle byłoby potrzebne. Wejścia znajdujące się w wieży (oprócz na antenę i głośniki): SCART, Y, Cb/Pb, Video, Coaxial, Cr/Pr, S-Video. Wiem, że mogę ją podłączyć do telewizora, ale ja chciałbym tylko dźwięk z komputera. Nie mogłem nic na temat tej wieży znaleźć w internecie, więc jeżeli ktoś mógłby mi pomóc, to byłbym naprawdę wdzięczny Pozdrawiam, MaJaS. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuch Napisano 29 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2008 Jedyna opcja to audio na Scart i z separatorem między komputerem a wieżą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts