pankapucha Napisano 25 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 25 grudnia 2008 WitamPlanuje zakup cyfrowego tunera, który pod łącze pod mój wzmacniacz.Na oku mam to:http://allegro.pl/show_item.php?item=514570962Podoba mi się wizualnie, ma RDS i ładny wyświetlacz.A jak przedstawiają się tunery SONY jeżeli chodzi o jakość dźwięku i parametry?Może za te pieniążki lepiej kupić inny sprzęt ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 27 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2008 Jeżeli masz wzmacniacz SONY z pilotem i szukasz tunerów z możliwością zdalnego sterowania to jest to wybór sensowny (jaki masz wzmacniacz?).Co prawda powinieneś spokojnie trafić taki model w cenie do 200zł bez pośrednictwa handlarza - ale jeżeli to jest w Twojej okolicy to można przeżyć ciut wyższą cenę Soniaki dopiero od serii 7xx ES prezentują wysoki poziom, w cenie 100-300zł nie oczekuj rewelacji, szczególnie jeśli szukasz świeższych modeli z RDSem i czujnikiem podczerwieni.Określ, jakie funkcje w tunerze muszą się znaleźć, a można będzie coś dalej Ci doradzić. No i w jakiej kwocie chcesz się zmieścić. Ile stacji radiowych do zaprogramowania to minimum?Pozdrawiam PS. A do tego warto napisać w informacjach o sobie, gdzie mieszkasz - wiadomo, że odbiór osobisty sprzętu i możliwość jego sprawdzenia ma dużo zalet... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts