Michael707 Napisano 11 marca 2020 Udostępnij Napisano 11 marca 2020 Witam serdecznie formulowiczow jestem tu pierwszy raz ale odwiedzam od lat i niewiem od czego zacząć. Przymierzam się do kupna amplitunera jak w tytule do kina i muzyki. Interesuje mnie parę modeli kd. Denon avr x4100 Denon avr x4000 Pioneer vsx lx 303 Pioneer vsx 924 Denon avr 4310 Kolumny kture posiadam magnat quantum 677 swierzo nabyte i do tego harman kardon ts11 5glosnikow plus subofer. Posiadam również blurey Pioneer 170 i Pioneer vsx s520 lecz nie posiada pre out by pomyśleć o wzmacniaczu a chodzi mi o dobre stereo Modele kture wymieniłem jedne są starsze ale mają moc ale zastanawiam się czy nie braknie niektórych kodeków do kina domowego modele droższe mają wszystko ale niewiem czy warto tyle płacić zależy mi również na stereo pre out też by się przydało by kiedys może dokupić wzmacniacz a może teraz o tym pomyśleć tańszy amplituner z wyjściem pre out i wzmacniacz jestem wstanie przeznaczyć 2000 może 2500 bardzo dziękuję za odpowiedz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 marca 2020 Udostępnij Napisano 11 marca 2020 Pioneer zdecydowanie odstaje w tym zestawieniu. Jeśli tylko te modele To Denon X4100. Pasuję tez do Quantum 677. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts