PIOTRŁOTR Napisano 14 marca 2020 Udostępnij Napisano 14 marca 2020 Na samym wstępie,chciałbym się ze wszystkimi przywitać,i życzyć zdrowia.po raz pierwszy korzystam z tutejszego forum,mam na imie Piotr i mam problem z korzystaniem z aplikacji spotify,podczas próby odpalenia jej na amplitunerze yamaha rx 2080.apka łączy sie bez problemu,jednak po 2,3 sekundach ampli przzełącza mnie na żródło tv sat,jeśli wyłączę sterowanie przez hdmi to jest ok,ale wtedy nie włącza mi zródeł,to samo dzieje sie podczas próby uruchomienia radia int, jak wł spowrotem ster hdmi to znów problem, jednak po kilku próbach potrafi załapać i jest ok proszę o podpowiedz gdzie może być błąd Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 16 marca 2020 Udostępnij Napisano 16 marca 2020 A po co masz włączony TV kiedy słuchasz Spotify? Niestety tak działa HDMI Control. Ma swoje wady, mnóstwo ich ale zaleta nie sięgania po kolejnego pilota dla większości jest nie do przejścia. Muszą to mieć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts