S4Home Napisano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2020 Napisz do nas o ceny a się nie zawiedziesz Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2020 (edytowany) Dnia 7.04.2020 o 16:32, Mar Ka napisał: Cena nigdy nie jest z "kamienia". Wyjściowo koszt 6000pln.Kupiłem nowe za 4600pln z przesyłką pod drzwi. O to chodzi. Nigdy nie negocjowałeś ceny?😏 1400 ulicą nie chodzi. Tak myslalem, ale chcialem sie upewnic. Gratuluje umiejetnosci negocjacji ceny. Zawsze warto to robic, a kase przeznaczyc na cos innego. Co do mojej negocjacji ceny to odpowiem w nastepujacy sposob. Sprzetu jakos czesto nie wymieniam i jezeli juz mam cos upatrzone i odsluchane to czekam az beda wchodzic nowe modele a te starsze sa juz mocno przecenione. Wtedy kupujesz sprzet za 70% ceny wyjsciowej, a po negocjacji nawet za 60% ceny wyjsciowej. Edytowano 8 kwietnia 2020 przez lysyrafal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 9 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2020 Które tak kupiłeś? Bowersy czy Monitor Audio? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 9 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2020 Oczywiscie odpowiedz moze byc tylko jedna Monitor Audio. Bowersy kupilem w zestawie, ale na paragonie cena wyniosla 1800zl za pare (tylko to bylo kilka lat temu). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2020 No Monitor audio zrobił swego czasu dobrą promkę jak wchodził nowy model. to prawda. Pamiętam starsze MR wyprzedawaliśmy w rewelacyjnej cenie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts