Skocz do zawarto艣ci

Recommended Posts

Napisano
Witam!
Postanowi艂em kupi膰 dobry sprz臋t audio do pokoju, jednak chcia艂bym jednocze艣nie zintegrowa膰 na nim d藕wi臋k z TV, PC i XBOX'a 360.

TV
Samsung LCD 26' model LE26R72B.
Wej艣cia/wyj艣cia: LINK
Dane techniczne: LINK

PC
a)PC stacjonarny z kart膮 Sound Blaster Live! 5.1
b)Laptop, do kt贸rego mam zamiar kupi膰 kart臋 d藕wi臋kow膮 Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio Notebook. Dane techniczne: LINK

XBOX 360
Xbox 360 w wersji Arcade, ale to nie ma znaczenia, bo ka偶dy z x'贸w posiada takie same wej艣cia/wyj艣cia

Konkretnie m贸wi膮c chc臋 kupi膰 dobrej klasy sprz臋t audio, pod kt贸ry b臋d臋 m贸g艂 pod艂aczy膰 wszystkie trzy urz膮dzenia. G艂贸wnie chodzi mi o pod艂膮czenie TV, laptopa i Xboxa 360.

Uwaga!
Mam zamiar wymieni膰 TV na nowy, kt贸ry posiada kilka wej艣膰 HDMI, wi臋c je艣li w obecnej konfiguracji nie ma mo偶liwo艣ci takiej integracji to prosz臋 o wskaz贸wki odno艣nie TV, kt贸ry b臋dzie posiada艂 odpowiednie wej艣cia/wyj艣cia. Interesuj膮 mnie tylko modele Samsunga, ewentualnie Sony, ale nie wiem jakie b臋d臋 mi臋c fundusze.

EDYCJA:
Nie napisa艂em tego, ale chcia艂bym z laptopa i x'a mie膰 d藕wi臋k 5.1 w jak najlepszej jako艣ci, jak najlepszymi z艂膮czami, natomiast z TV stereo, bo wiecej si臋 nie da icon_smile.gif

W przysz艂o艣ci chce przerzuci膰 si臋 na kt贸r膮艣 z tv cyfrowych (n lub cyfra), wiec fajnie by艂oby mie膰 sprzet takze na przyszlosc icon_smile.gif

Prosz臋 o propozycje w roznych przedzialach cenowych, jednak max 2500 z艂

Z g贸ry dzi臋kuje za pomoc i pozdrawiam icon_smile.gif