Konrad Kulwicki Napisano 30 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2020 8 minut temu, jar09 napisał: A mógłbyś powiedzieć dlaczego? ,jestem ciekawy twojej opinii o nich no i czy ten wzmacniacz nadał by się do nich ewentualnie jakieś inne w podobnej cenie? Bo opale to kłopoty 😜 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar09 Napisano 30 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2020 1 godzinę temu, Konrad Kulwicki napisał: Bo opale to kłopoty 😜 Jakie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad Kulwicki Napisano 30 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2020 31 minut temu, jar09 napisał: Jakie? Luz, to tylko żart nawiązujący do filmu, z kórego wkleiłem GIFa (Uncut Gems) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar09 Napisano 30 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2020 12 minut temu, Konrad Kulwicki napisał: Luz, to tylko żart nawiązujący do filmu, z kórego wkleiłem GIFa (Uncut Gems) 👍😊 spoko wystraszyłem sie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar09 Napisano 1 maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 maja 2020 Ma ktoś jakieś sugestie co do wzmacniacza Pioneer A-40AE i kolumn które mam? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts