miligramek Napisano 6 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2009 (edytowany) Witam mam takie pytanie do was mam możliwość zakupu Amplitunera Denona AVR-1509 i Dvd Denona DVD 1740 czy lepiej kupić sam Amplituner Denona 1909 ale bez dvd i moje drugie pytanie jakie 2 przody polecacie oczywiście nie za drogie z góry dziękuje za szybką odp Edytowano 6 stycznia 2009 przez muzyczny_gość zmieniłem temat - prosze przeczytaj kilka tematow zobacz konstrukcje wątków Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miligramek Napisano 6 stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 6 stycznia 2009 nikt nic nie doradzi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirs Napisano 6 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2009 WitamA co u Ciebie znaczy nie za drogie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miligramek Napisano 7 stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 stycznia 2009 2 przody w granicach 2000zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts