gadula85 Napisano 6 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2009 Witam proszę o pomoc chce kupić obie porządny sprzęt grający bo mam dość już mojej wieży jvc 10letniej .icon_smile.gif oczywiście mam ograniczony budżet.troszkę już się z sprzętem rozglądałem. Mam pytanie co wybrać bo słuchałem tego o to sprzętu i ten najbardziej mi pasuje dzwikowo tylko nie wiem co wybrać.Zaoferowano mi ; rotel ra-04 nowy bez pilota 1500zł skleprotel ra-06 używany czarny 1200zł z możliwością dokupienia pilota http://allegro.pl/item522005345_rotel_ra_0...soki_model.htmlmarantz 4001 1000zł sklepszczerze powiem nie wiem co wybrać może jakieś inne sugestie budżet to ok 1700zł max za wzmacniacz.no i drugi problem mam icon_smile.gifjakie głośniki do tego dla mnie dobrze brzmiały b&w685 i elac fs 67 może coś z używanego sprzętu a może jakaś inna propozycja ??pokój mam ok 26m2 maxna głośniki mogę wydać max 2500złz góry dziękuje wszystkim za pomoc i pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 6 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2009 Nie dubluj takich samych postów i tematu, który utworzyłeś tego samego dnia w tym samym dziale!!!Zamykam temat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts