Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam ponownie,

Panowie, proszę doradźcie, który z tych zestawów dobrać do tego amplitunera: 80 procent to filmy + tv i 20 procent muzyki. Tak naprawdę waham się między dwoma:

Pokój 28m2

1. elac starlet za 2000zł

2. magnat cinemotion 510 znalazłem za 1400

Jeszcze mam pytanie: czy warto dopłacać i do tego amplitunera kupić KLIPSCH REFERENCE THEATER PACK 5.1 - bo jego cena to praktycznie suma dwóch poprzednich propozycji, ale podobają mi się miedziane wstawki i sub bezprzewodowy.

Pozdrawiam

Napisano (edytowany)
2 godziny temu, Paw Eł napisał:

Witam ponownie,

Panowie, proszę doradźcie, który z tych zestawów dobrać do tego amplitunera: 80 procent to filmy + tv i 20 procent muzyki. Tak naprawdę waham się między dwoma:

Pokój 28m2

1. elac starlet za 2000zł

2. magnat cinemotion 510 znalazłem za 1400

Jeszcze mam pytanie: czy warto dopłacać i do tego amplitunera kupić KLIPSCH REFERENCE THEATER PACK 5.1 - bo jego cena to praktycznie suma dwóch poprzednich propozycji, ale podobają mi się miedziane wstawki i sub bezprzewodowy.

Pozdrawiam

Te reference theater raczej do max 20m2 

Ten zestaw zagra lepiej w 28

https://kon-sul.pl/kino-domowe/glosniki-kolumny/klipsch-pack-r-51m-51?gclid=Cj0KCQjw17n1BRDEARIsAFDHFewltv6OT6U2Gfj-zEk2b9SizDcuBoalyaKnzxyAWb08a9XZkedXEEoaAsFBEALw_wcB

To minimum na ten metraż ampli też przydał by się mocniejszy onkyo w podobnej cenie ma 20W więcej

Edytowano przez Edward Gałka
Napisano
18 godzin temu, Edward Gałka napisał:

Te reference theater raczej do max 20m2 

Ten zestaw zagra lepiej w 28

https://kon-sul.pl/kino-domowe/glosniki-kolumny/klipsch-pack-r-51m-51?gclid=Cj0KCQjw17n1BRDEARIsAFDHFewltv6OT6U2Gfj-zEk2b9SizDcuBoalyaKnzxyAWb08a9XZkedXEEoaAsFBEALw_wcB

To minimum na ten metraż ampli też przydał by się mocniejszy onkyo w podobnej cenie ma 20W więcej

No nie wiem, słuchałeś tego centralnego? Jest okropny :P

Moim zdaniem ELAC Stratlet. A jeśli monitory to system zbudowany na Monitor Audio Bronze 2 + 1 albo FX + center. To wtedy tak.

Zapraszam