Mateusz Knopik Napisano 10 maja 2020 Udostępnij Napisano 10 maja 2020 Witam serdecznie, Poszukuję wzmacniacza do kolumn Tannoy senys 2. Wcześniej posiadałem Denon pma 1060 niestety już mi nie posłuży. Źródłem dźwięku jest głównie gramofon Pro-ject Debut III. Z czasem planuję dokupić CD oraz tuner ale póki co muszę mieć czym napędzić kolumny. Wzmacniacz miałby kosztować do 1000 zł i wiadomo używany. Salon 32 m2. Wcześniejsza konfiguracja mi nie przeszkadzała ale nie ukrywam, że wzmacniacz był kupowany na czuja a chciałbym coś zmienić i zastanawiam się czy da się wyciągnąć z tych kolumn coś więcej. Będę bardzo wdzięczny za wszelkie podpowiedzi. Z góry dziękuję i pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 maja 2020 Udostępnij Napisano 11 maja 2020 Cześć, Obawiam się że jeśli 1060 był sprawny i grał jak grac miał to nie wyciągniesz z kolumn nic więcej. Moim zdaniem to był optymalny zestaw. Możesz szukać Marantza. Coś jak PM 80 . Ale to też klocki które trzeba od razu dać do serwisu. Albo nowszy Denon 1500R Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts