Bert Napisano 16 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 16 stycznia 2009 Nie przesadzaj!Za naszą zachodnią granicą sprzęt AVMa jest stosunkowo popularny!A gdybyś chciał zaszaleć - mogę polecić fajny komplecik, który może służyć jeszcze sporo lat - zestaw Crimson Wydaję się odrobinę ciut za drogi, ale potargowac może warto! Poczytaj o nim w sieci! I, żeby zostawić ślad - zdjęcie! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marwez Napisano 16 stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 16 stycznia 2009 ok, popatrzyłem troszeczkę za tym sprzętem. Jest dostępny, ale szczerze mówiąc pierwszy raz widzę takie coś na oczy. Słowo honoru nie potrafiłbym tego podłączyć. A co myślicie o:VINCENT SV-226 mk IINAD C372 w konfiguracji z Monitor Audio RS8 ?Przypominam, że mam mały pokój, jednak widok zazdrosnych spojrzeń moich kolegów w pełni wynagrodzi mi jakieś niedogodności dźwiękowe! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 16 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 16 stycznia 2009 Cytat Słowo honoru nie potrafiłbym tego podłączyć Buhahaha!To pomogę... Od źródła kabel RCA podłączasz do przedwzmacniacza (takie coś z pokrętłami) do wejść oznaczonych np. CD, lub AUX, a potem - również kable RCA - wtykasz do przedwzmacniacza w gniazda PRE OUT, a następnie łączysz z tym, co to pokrętełek wielku nie ma... A na samym końcu wtykasz kable głośnikowe do zacisków głośnikowych w tym czymś bez kręciołków, które później wtykasz do kolumienek... Voila Nie lekceważ "tego czegoś"! To gra... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukzukzuk Napisano 16 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 16 stycznia 2009 Cytat ok, popatrzyłem troszeczkę za tym sprzętem. Jest dostępny, ale szczerze mówiąc pierwszy raz widzę takie coś na oczy. Słowo honoru nie potrafiłbym tego podłączyć. A co myślicie o:VINCENT SV-226 mk IINAD C372 w konfiguracji z Monitor Audio RS8 ?Przypominam, że mam mały pokój, jednak widok zazdrosnych spojrzeń moich kolegów w pełni wynagrodzi mi jakieś niedogodności dźwiękowe! Nie potrafiłbyś? Monobloki mają tylko jedną dziurkę (oprócz XLR) Masz mały pokoik. Były już M 35i, teraz też wielkie MA RS 8. No chyba, że kupujesz na przyszłość...Nikt Ci nie powie zestawienie jak zagra u Ciebie, z Twoimi uszami. Próbuj! Z opisu wybrałbym Vinca. Nad-a słyszałem . Dość wolny, zaokrąglony i nieco dominujący bas.Pozdr. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marwez Napisano 16 stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 16 stycznia 2009 Ludzie i do tego jeszcze jakiś przedwzmacniacz muszę kupić dodatkowo? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 16 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 16 stycznia 2009 Marwezie!Nie musisz - to jest oferta kompletna zawierająca przedwzmacniacz oraz końcówkę mocy! Rózni się od wzmacniacza zintegrowanego wyłącznie tym, że jest w dwóch klockach (obudowach) zamiast jednej!Czyli potrzebujesz o jeden przewód - interkonekt 0 więcej!Wszystko jasne?PozdrawiamUdanych poszukiwań i zadowolenia z dźwięku całego Twojego nowego zestawu! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marwez Napisano 16 stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 16 stycznia 2009 Przyjąłem do wiadomości, zaczynam poszukiwania, dziękuję!Mam nadzieję, że uda mi się znaleźć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 16 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 16 stycznia 2009 I ja taką mam... Pozdro! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marwez Napisano 17 stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 stycznia 2009 http://www.youtube.com/watch?v=hBQGoSShv54myślicie, że z taką muzyką sobie te kolumny poradzą?BTW uwielbiam tą kobietę... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marwez Napisano 23 stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 23 stycznia 2009 witam,to jak, znajdzie się ktoś, kto poleci coś, do Monitor Audio RS8? Chodzi o zasilacz tak do 3000, a góra 3500 tys. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts