Marcinot Napisano 25 maja 2020 Udostępnij Napisano 25 maja 2020 Używam Spotify i nie mam żadnego problemu z odtworzeniem muzyki, natomiast nie odtwarzają się żadne podcasty. Robiłem restart, odinstalowywanie aplikacji itd. Może ktoś będzie w stanie mi pomóc? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 26 maja 2020 Udostępnij Napisano 26 maja 2020 To standard. Tak działa Spotify. Podcasty nie mogą być odtwarzane tylko na urządzeniu z którego jest kontrola. Telefon, laptop. Napisz do Spotify. Ciekaw jestem czy ta polityka firmy zostanie zmieniona. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinot Napisano 26 maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 maja 2020 Znajomy ma podobny sprzęt i słucha bez problemów podcastów ze Spotify. Wydaje mi się, że nie jest to ten kierunek. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorg Napisano 26 maja 2020 Udostępnij Napisano 26 maja 2020 Hej, na 803 podcasty spotify są odtwarzane bez problemu. Spróbuj najpierw włączyć muzykę i dodać podcast do playlisty. Konto spotify masz premium? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinot Napisano 26 maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 maja 2020 Hejka. Tak - wersja premium. Niestety pomysł z dodaniem do playlisty nie pomógł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 27 maja 2020 Udostępnij Napisano 27 maja 2020 U mnie tak samo też mam premium i nie działa. Guzik na platformie Spotify do stremowania na inne urządzenie jest wyżarzony jak u kolegi. Wczoraj zapytałem też znajomego. Ma to samo. Jak włącze muzykę natychmiast guzik jest aktywny i mogę przełączyć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinot Napisano 27 maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 maja 2020 No własnie cholercia. Najpierw myślałem, że to może jakieś prawa autorskie powodują, że jest nałożona blokada. Ale niektórzy mogą odtwarzać wszystko, łącznie z podcastami, a niektórzy (np. ja i kolega powyżej) już nie Jeśli komuś z Was przyjdzie do głowy pomysł, to jestem otwarty na wszystkie próby eksperymentowania z kontem/sprzętem 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorg Napisano 27 maja 2020 Udostępnij Napisano 27 maja 2020 Chyba jednak nic z tego i tylko niektóre ze sprzętów Yamahy mogą to robić, trafiłem na taki wątek : https://community.spotify.com/t5/Other-Partners-Web-Player-etc/Can-t-play-Podcasts-over-Spotify-Connect-with-Yamaha-Musiccast/td-p/4503629/page/3 I chyba jedyną opcją zostaje odpalenie podcastu na telefonie i puszczenie dźwięku po bluetooth do amplitunera. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts