Marcinot #1 Napisano 25 maja 2020 Używam Spotify i nie mam żadnego problemu z odtworzeniem muzyki, natomiast nie odtwarzają się żadne podcasty. Robiłem restart, odinstalowywanie aplikacji itd. Może ktoś będzie w stanie mi pomóc? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano 26 maja 2020 To standard. Tak działa Spotify. Podcasty nie mogą być odtwarzane tylko na urządzeniu z którego jest kontrola. Telefon, laptop. Napisz do Spotify. Ciekaw jestem czy ta polityka firmy zostanie zmieniona. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcinot #3 Napisano 26 maja 2020 Znajomy ma podobny sprzęt i słucha bez problemów podcastów ze Spotify. Wydaje mi się, że nie jest to ten kierunek. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorg #4 Napisano 26 maja 2020 Hej, na 803 podcasty spotify są odtwarzane bez problemu. Spróbuj najpierw włączyć muzykę i dodać podcast do playlisty. Konto spotify masz premium? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcinot #5 Napisano 26 maja 2020 Hejka. Tak - wersja premium. Niestety pomysł z dodaniem do playlisty nie pomógł. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #6 Napisano 27 maja 2020 U mnie tak samo też mam premium i nie działa. Guzik na platformie Spotify do stremowania na inne urządzenie jest wyżarzony jak u kolegi. Wczoraj zapytałem też znajomego. Ma to samo. Jak włącze muzykę natychmiast guzik jest aktywny i mogę przełączyć. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcinot #7 Napisano 27 maja 2020 No własnie cholercia. Najpierw myślałem, że to może jakieś prawa autorskie powodują, że jest nałożona blokada. Ale niektórzy mogą odtwarzać wszystko, łącznie z podcastami, a niektórzy (np. ja i kolega powyżej) już nie Jeśli komuś z Was przyjdzie do głowy pomysł, to jestem otwarty na wszystkie próby eksperymentowania z kontem/sprzętem 🙂 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorg #8 Napisano 27 maja 2020 Chyba jednak nic z tego i tylko niektóre ze sprzętów Yamahy mogą to robić, trafiłem na taki wątek : https://community.spotify.com/t5/Other-Partners-Web-Player-etc/Can-t-play-Podcasts-over-Spotify-Connect-with-Yamaha-Musiccast/td-p/4503629/page/3 I chyba jedyną opcją zostaje odpalenie podcastu na telefonie i puszczenie dźwięku po bluetooth do amplitunera. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach