TomTom Napisano 29 maja 2020 Udostępnij Napisano 29 maja 2020 Cześć. Chcę kupić nowy niewielki zestaw do pokoju 10m2 w cenie max 1,5 tys. zł. Ma służyć głównie do cichego słuchania muzyki i podłączenia pod tv. Musi posiadać: usb, bluetooth, wejście AUX, wyj. słuchawkowe, wyłącznik czasowy, dab+, wejście cyfrowe. Dodam tylko, że aktualnie posiadam w innym pokoju NAD 356BEE + KEF iQ3 i taki rodzaj brzmienia mi odpowiada. Wytypowałem takie zestawy: Panasonic PMX90/92 Yamaha B270D ONKYO CS-375 D Panasonic gra jak dla mnie - nie wiem jak to nazwać - za miękko? Yamahy i Onkyo nie mam możliwości nigdzie posłuchać. Dodatkowo Onkyo aktualnie brak u dystrybutora. Czy macie jakieś inne typy ? Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fredd998 Napisano 3 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2020 TomTom przepraszam ale podepnę się pod temat. Chciałbym zmienić staruszka Denona M39, który gra z Chromcast'em w mojej kuchni (około 8m2) i tak jak użytkownik TomTom zastanawiam się nad oczywistością czyli RCD-M41 a w dalszej kolejności Onkyo CS375. Czytając forum S4Home polecał Panasonica SC-PMX84 w porównaniu z w/w (post z kwietnia 2019😆). Panasonic??? Drodzy forumowicze czy ja coś przespałem? I serio jakiś typ do 1200 bym prosił. Thx. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2020 To było urządzenie które na prawdę mnie zaskoczyło. Swego czasu Sharp jeszcze robił takie mini wierze i wychodziło mu to dobrze. Szkoda że się wycofali. Dla siebie szedł bym właśnie w Panasonica, Yamahe albo Teaca. Kolejność przypadkowa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fredd998 Napisano 5 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2020 To mnie Piotruś zaskoczyłeś teraz. Mam nadzieję że Panasonic 90/92 również trzyma fason bo RCD 41 to jest chyba jeszcze 2017 rok. Jestem jeszcze ciekaw jak panas wypadł by z smsl q5 pro. Temat właśnie się napisał 😉 Thx Piotr za odpowiedź. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts