Grzegorz38 Napisano 2 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 2 czerwca 2020 Witam wszystkich zainteresowanych . Pojawił się w sprzedaży nowy Topping E30 , następca D30 Czy ktoś już go testował ? Proszę o opinie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 2 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 2 czerwca 2020 (edytowany) to dosyć nowy produkt , nie koniecznie będzie wielu użytkowników tutaj. Z testów online masz np. Mierzalne rezultaty tutaj: https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/topping-e30-dac-review.12119/ ( mierzy się bardzo dobrze co nie znaczy,że będzie Ci odpowiadał taki dźwięk ) Jak chcesz poczytać to np tutaj: https://soundnews.net/sources/dacs/topping-e30-dac-review-entry-level-overachiever/ Na youtube masz pełno recenzji po wpisaniu modelu Finalnie i tak nic nie da Ci niż posłuchanie samemu. Edytowano 2 czerwca 2020 przez Tomasz S. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 3 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2020 Jest to dosyć nowy model, który nie zawitał jeszcze do Polski. Proszę obserwować naszą ofertę, powinien się pojawić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ImHixor Napisano 25 lipca Udostępnij Napisano 25 lipca Witam serdecznie, kupiłem Topping E30 no i sprawa jest prosta, chciałem sobie go zupdatować a jako że zobaczyłem na stronie producenta że jest firmware a zapomniałem że mam E30 a nie E30 II to z pośpiechu kliknąłem szybko update a okazuje się że napisali jak byk że jak zupdatuje to do jakiegoś innego to przestanie działać i tak się stało, czy jest możliwość jakoś wrócić firmware do poprzedniego stanu? Teraz ani nie wykrywa mi sprzętu ani nic nie mogę zrobić mimo że jakiś tam firmware odnalazłem, szukam na internecie ale nie ma za bardzo nic pomocnego, żadne przeinstalowanie sterowników nie pomaga.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 26 lipca Udostępnij Napisano 26 lipca Pisz do Audiomagic Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts