Rufijo Napisano 7 czerwca 2020 Napisano 7 czerwca 2020 Witam kolegów forumowiczów. Dostałem ostatnio szalony pomysł i ciekaw jestem co na to powiedzą ci z Was którzy mieli okazję porównać oba urządzenia. O co chodzi. Mam zestaw Cambridge CXA80 z CXN. A ponieważ lubię eksperymentować i zbierać nowe doznania w poszukiwaniu doskonałości a w oko mi wpadł Azure 651W którego nigdy nie brałem pod uwagę no i mam zagwózdkę! Bo patrząc na parametry 651W wydaję się być lepszy. Cena jest w zasadzie taka sama. Ale co dźwięk? Słucham na Dali Blue 6006. Tak na marginesie rozważałem też 851W, ale to niezły piecyk ze swoimi 2kW. A Edge W to już chyba przerost na moje potrzeby i możliwości akustyczne pomieszczenia i portfela. Chociaż ostatnio widziałem za mniej niż 10k zeta a to już było pociągające... Proszę o opinie tych co mieli okazję posłuchać i porównać. Odpisz, cytując
S4Home Napisano 8 czerwca 2020 Napisano 8 czerwca 2020 Na 651W bym nie zamienił. No tyle że to czysta końcówka. Więc dźwięk bedzie jeszcze bardziej czysty, klarowny. Ale przeskok bedzie dopiero w 851W. Odpisz, cytując
Recommended Posts