Andrzej Podgórny Napisano 9 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2020 (edytowany) Cześć, kiedy chcę puścić sygnał z tv kablem optycznym do wzmaczniacza (Sabaj A4) to jest dźwięk jak na filmie poniżej. Nawet jak nie puszczam dźwięku to jest ten trzask. Macie jakiś pomysł co może być nie tak? W innych trybach wejścia wszystko jest ok. Głośniki to KEF Cresta 1 Edytowano 9 czerwca 2020 przez Andrzej Podgórny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 10 czerwca 2020 1. Jaki sygnał wychodzi z TV? Ma wychodzić stereo 2. Sprawdzałeś inny kabel Kolejność nie przypadkowa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaś123134 Napisano 23 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2022 Dnia 9.06.2020 o 10:32, Andrzej Podgórny napisał: Rozwiązałeś problem proszę pomóż mi mam ten sam dźwięk i nie wiem czy to wina wzmacniacza Sabaj czy to wina telewizora może masz telewizor Sony? Cześć, kiedy chcę puścić sygnał z tv kablem optycznym do wzmaczniacza (Sabaj A4) to jest dźwięk jak na filmie poniżej. Nawet jak nie puszczam dźwięku to jest ten trzask. Macie jakiś pomysł co może być nie tak? W innych trybach wejścia wszystko jest ok. Głośniki to KEF Cresta 1 Rozwiązałeś problem proszę pomóż mi mam ten sam dźwięk i nie wiem czy to wina wzmacniacza Sabaj czy to wina telewizora może masz telewizor Sony? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaś123134 Napisano 23 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2022 Dnia 9.06.2020 o 10:32, Andrzej Podgórny napisał: Rozwiązałeś problem proszę pomóż mi mam ten sam dźwięk i nie wiem czy to wina wzmacniacza Sabaj czy to wina telewizora może masz telewizor Sony? Cześć, kiedy chcę puścić sygnał z tv kablem optycznym do wzmaczniacza (Sabaj A4) to jest dźwięk jak na filmie poniżej. Nawet jak nie puszczam dźwięku to jest ten trzask. Macie jakiś pomysł co może być nie tak? W innych trybach wejścia wszystko jest ok. Głośniki to KEF Cresta 1 Rozwiązałeś problem proszę pomóż mi mam ten sam dźwięk i nie wiem czy to wina wzmacniacza Sabaj czy to wina telewizora może masz telewizor Sony? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 23 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2022 A zrobiłeś to co pisałem wcześniej? 1. Jaki sygnał wychodzi z TV? Ma wychodzić stereo 2. Sprawdzałeś inny kabel Kolejność nie przypadkowa. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts