Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Witam jakie polecacie słuchawki dokanałowe do 500zl z niezłym basem i dobrze podatne na eq. Słucham głównie muzyki rozrywkowej wcześniej miałem snaaby overtone 101m. Myślałem nad :

aune e1,  final audio e4000, fiio f9, shanling me100, klipsch x6i, MD ME05. 

Edytowano przez maro mario
chęć
Napisano (edytowany)

LG v40 z wbudowanym Dac i samsung galaxy S4 przerobiony z Viperem FX. Ten Viper ma coś takiego że każde słuchawki grają minimum o połowę lepiej a niektóre nawet 5x lepiej. Np. moje stare snaby 101m bez niego są takie zamulone ze myślałem że mam zepsute słuchawki. A z Viperem grają 5x lepiej. 

Edytowano przez maro mario
Napisano

Ale jeśli telefon jest źródłem dźwięku to chyba obie pary się sprawdza dobrze? ( aune i finale e3000) 

A i jeśli słuchawki brałbym z allegro to nie będzie chyba żadnych problemów z nimi tak? Oficjalny dystrybutor aune audeos wystawia je. 

Napisano

Mam nadzieję że się poprawia bo jak nie to je odeślę i snaby spowrotem zamówię :D Ciekawe czy można wogle odesłać. Ale tak to bardzo ładne i wygodne leciutkie słuchawki. Trochę bas mi nie pasuje bo jest taki dum dum dum uderzeniowy a niema tego brrrruumm tych wibracji przy zejściu. 

Napisano
7 godzin temu, maro mario napisał:

Mam nadzieję że się poprawia bo jak nie to je odeślę i snaby spowrotem zamówię :D Ciekawe czy można wogle odesłać. Ale tak to bardzo ładne i wygodne leciutkie słuchawki. Trochę bas mi nie pasuje bo jest taki dum dum dum uderzeniowy a niema tego brrrruumm tych wibracji przy zejściu. 

Na pewno będą grały zupełnie inaczej niż Snaby.

Napisano

Janusz mogłem się ciebie posłuchać i wziąć może te finale 3000 :D. Ale tak czy siak na małych słuchawkach nie osiągnę takiego dźwięku żebym z laczkow wyskoczył może trzeba pomyśleć o dużych słuchawkach.