MobyDick Napisano 19 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 czerwca 2020 (edytowany) Duże słuchawki to jedna sprawa. Wydaje mi się że szukasz słuchawek o bardziej efektownym brzmieniu. Następcą Snabów 101m mogą być KZ ZS10 pro. To słuchawki o bardzo efektownej sygnaturze i trudno im zarzucić że są to pod jakimś względem kiepskie słuchawki. Na pewno relacja jakość cena jest bardzo dobra. Co ciekawe ich droższe pochodne, mające więcej przetworników idą w kierunku łagodniejszego brzmienia. Edytowano 19 czerwca 2020 przez MobyDick Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro mario Napisano 19 czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 czerwca 2020 Oo serio a jak to by wyglądało jakieś pieniążki trzeba ci wysłać, podać jakieś dane.? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro mario Napisano 19 czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 czerwca 2020 Super opcja, Janusz wysłałem Ci w pw. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro mario Napisano 19 czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 czerwca 2020 Moby dobrze to określiłeś szukam efektownego brzmienia. A zs10 pro faktycznie mają chyba aż 4 przetworniki dlatego takie duże są. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 20 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 20 czerwca 2020 KZ ZS10 pro mają razem 10 przetworników. Po 5 w każdej słuchawce. Po jednym dynamicznym i 4 armatury. Wbrew pozorom nie są wcale takie bardzo duże. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro mario Napisano 20 czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 czerwca 2020 (edytowany) Jeszcze jest coś takiego jak sennheiser momentium in ear i zero audio carbo basso kojarzycie te doki? Edytowano 20 czerwca 2020 przez maro mario Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro mario Napisano 20 czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 czerwca 2020 I jak one się sprawowały? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 20 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 20 czerwca 2020 Carbo Tenore jakiś czas temu były uważane za bardzo udane. Basso jakoś chyba mniej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro mario Napisano 21 czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 czerwca 2020 Ale kaszana aune nawet zwrócić nie mogę będę musiał je chyba gdzieś wystawić bo grzeją się 30h a wątpię czy jak dobiją do 40h to coś zmieni. W tygodniu porównam je z tymi final audio e3000 i direm e3 i dam znać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro mario Napisano 21 czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 czerwca 2020 (edytowany) Nom bardzo możliwe że nie moje granie trudno, nie wasza wina to mój wybór był w 100 procentach. Ja mam specyficzny gust co do grania widocznie jestem bassheadem a nie jakimś tam audiofilem co detale analizuje :p Edytowano 21 czerwca 2020 przez maro mario Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro mario Napisano 21 czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 czerwca 2020 Dokładnie Janusz. A jeszcze są te carbo basso i audictus explorer 2 :D. Jest sporo tych modeli, szkoda że niema jakiejś wyporzyczalni słuchawek czy coś takiego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro mario Napisano 21 czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 czerwca 2020 A polecacie jakiś malutki Dac czy coś takiego taki co wygląda jak przejściówka albo maksymalnie jak pendrive? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 21 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 21 czerwca 2020 Sporo zależy od tego ile ma kosztować. Jeśli coś bardzo taniego i miniaturowego to taki Keision https://pl.aliexpress.com/item/4000477286025.html jest zaskakująco dobry. Za kila złotych można do niego kupić przejściówkę pod inne złącze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 21 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 21 czerwca 2020 https://pl.aliexpress.com/item/4000044273988.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro mario Napisano 21 czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 czerwca 2020 (edytowany) Do fona i raczej coś tańszego chyba że z laczkow wyskoczę to co innego ale raczej wątpię No najlepiej bardzo dobre pod względem cena /jakość. Ta przejściówka jest do kompa tak? A ten keysion to chyba tylko na aliexpres jest zgadza się? Edytowano 21 czerwca 2020 przez maro mario Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 22 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2020 W naszym kraju tego Keysiona raczej nie kupisz, może w jakiś innych sklepach w tym kraju lub gdzie indziej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro mario Napisano 22 czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 czerwca 2020 Kupiłem z Aliexpres tanio wyszło z rabatem to 2 dychy. A na allegro takie coś koło 100 zł i to gorsze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 22 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2020 Co konkretnie kupiłeś ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro mario Napisano 22 czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 czerwca 2020 Moby to co wysłałeś tego keysiona z Ali Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro mario Napisano 23 czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 23 czerwca 2020 A kojarzycie Sennhaisery momentium in ear? bo recenzji audiofilskiej nie znalazłem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 23 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 23 czerwca 2020 Z widzenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Mondalski Napisano 23 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 23 czerwca 2020 Carbo Basso miałem. Granie Ok, ale były niewygodne. Nie polecam. Swoje kupiłem na Amazonie, więc bez problemów zwróciłem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Paweł Frag Napisano 30 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2021 https://allegro.pl/oferta/audio-adapter-nillkin-hifi-dac-usb-c-jack-3-5mm-9683659115 np. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wezyr11 Napisano 31 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2021 Ze słuchawek w okolicach 500 PLN i dokanałowych polecałbym https://forum.audio.com.pl/topic/75170-słuchawki-do-500-zł/page/3/?tab=comments#comment-392641 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts