stinkawet Napisano 21 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 21 czerwca 2020 Witam serdecznie, Prosił bym o podpowiedź ponieważ mam 8 głośników w których muszę wymienić zawieszenie i rozważam czy robić to samemu czy lepiej komuś to zlecić. 1. Jeżeli samemu to może ktoś mógłby mi polecić gdzie mogę kupić zawieszenie oraz np jakiej firmy. 2. Jeżeli przez kogoś to komu to zlecić i jaki mógłby być mniej więcej koszt takiej wymiany. Pozdrawiam i z góry dziękuję za podpowiedź Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek001 Napisano 22 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2020 13 godzin temu, stinkawet napisał: Witam serdecznie, Prosił bym o podpowiedź ponieważ mam 8 głośników w których muszę wymienić zawieszenie i rozważam czy robić to samemu czy lepiej komuś to zlecić. 1. Jeżeli samemu to może ktoś mógłby mi polecić gdzie mogę kupić zawieszenie oraz np jakiej firmy. 2. Jeżeli przez kogoś to komu to zlecić i jaki mógłby być mniej więcej koszt takiej wymiany. Pozdrawiam i z góry dziękuję za podpowiedź Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka Kto jest producentem tych głośników? Np Tonsil robi takie naprawy na oryginalnych częściach za rozsądne pieniądze i są potem jak nowe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stinkawet Napisano 22 czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 czerwca 2020 NokiaWysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos Napisano 11 lipca 2020 Udostępnij Napisano 11 lipca 2020 https://acoustic-24.pl/ dają radę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts