Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
tak jak w temacie icon_smile.gif ,co byście polecili do pokoju 14m2 zeby miec potężny,niski basik,nie dudniący icon_biggrin.gif (muzyka trance,amerykański hip hop,amerykański rap,electro house icon_twisted.gif )

PS jak chcecie moge podać linki do odsłuchu muzyki akurat będe podawał do moich ulubionych icon_razz.gif
  • 3 weeks later...
Napisano
Cytat

człowieku na łeb upadłeś !?!?!!? icon_evil.gif (bez obrazy icon_neutral.gif ) ty wygrałeś w toto lotka czy co icon_eek.gif raczej cena za te pioniery 26 000 $ ZA 1 SZTUKE !!! to raczej nie na moją kieszeń icon_biggrin.gif

Te całkiem serio...
Z tym, że metrów mam 16. Tu bas czasami zatyka dech... Czy zagrałyby w jeszcze mniejszym pomieszczeniu?

Pozdrawiam.

DSC01446.jpg

DSC01446.jpg

Napisano
Pokombinować z konfiguracją dwa satelity i sub.Na pewno na Allegro dało by się wyrwać coś w rozsądnej cenie.widzę że koledzy mają wybitne poczucie humoru icon_sad.gif .Może kolega Czesław załączy też zdjęcia swoich kolumn.Na pewno są najlepsze. icon_mrgreen.gif
Napisano
Pomysl nad jakimis starszymi tonslilami np. midltone (czy jakos tak bylo) albo alusy lub altony.Glosniczki dobre do malych pomieszczen ze wzgledu na bass-reflex z przodu , mozesz je ustawic pod sama sciana a tak jest efekt. Ja mialem kiedys te midltony tylko basiki zmienione na jakies alphardy za 40 zl i na bass nie narzekalem! (Wtedy mialem 16 lat i sluchalem techno moje pierwsze kolumny , jakis sentyment zawsze jest)

Pozdrawiam