lukasz_pro Napisano 18 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2009 tak jak w temacie ,co byście polecili do pokoju 14m2 zeby miec potężny,niski basik,nie dudniący (muzyka trance,amerykański hip hop,amerykański rap,electro house )PS jak chcecie moge podać linki do odsłuchu muzyki akurat będe podawał do moich ulubionych Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesław098 Napisano 18 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2009 schowaj sie dzieciaku lepiej idź do lekcji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz_pro Napisano 18 stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 stycznia 2009 nie odpowiedziałeś na pytanie co z tego ze mam 15 lat !!!?!?!!??!?!?!!? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesław098 Napisano 18 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2009 No dobra to odpowiem :focal utopia bi - bas mają niezłyhttp://images.google.pl/imgres?imgurl=http...6lr%3D%26sa%3DNalbo Pioneer Announces TAD-R1 http://www.soundden.com/column/image/refarence-03-02.jpg Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz_pro Napisano 6 lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 6 lutego 2009 człowieku na łeb upadłeś !?!?!!? (bez obrazy ) ty wygrałeś w toto lotka czy co raczej cena za te pioniery 26 000 $ ZA 1 SZTUKE !!! to raczej nie na moją kieszeń Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tench88 Napisano 6 lutego 2009 Udostępnij Napisano 6 lutego 2009 Tonsil zeus beda jak znalazl;) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukzukzuk Napisano 6 lutego 2009 Udostępnij Napisano 6 lutego 2009 Cytat człowieku na łeb upadłeś !?!?!!? (bez obrazy ) ty wygrałeś w toto lotka czy co raczej cena za te pioniery 26 000 $ ZA 1 SZTUKE !!! to raczej nie na moją kieszeń Te całkiem serio...Z tym, że metrów mam 16. Tu bas czasami zatyka dech... Czy zagrałyby w jeszcze mniejszym pomieszczeniu?Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 7 lutego 2009 Udostępnij Napisano 7 lutego 2009 Pokombinować z konfiguracją dwa satelity i sub.Na pewno na Allegro dało by się wyrwać coś w rozsądnej cenie.widzę że koledzy mają wybitne poczucie humoru .Może kolega Czesław załączy też zdjęcia swoich kolumn.Na pewno są najlepsze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz_pro Napisano 7 lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 lutego 2009 do kibic 1tiaaa ciekawe co on ma XD Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz72 Napisano 7 lutego 2009 Udostępnij Napisano 7 lutego 2009 Pomysl nad jakimis starszymi tonslilami np. midltone (czy jakos tak bylo) albo alusy lub altony.Glosniczki dobre do malych pomieszczen ze wzgledu na bass-reflex z przodu , mozesz je ustawic pod sama sciana a tak jest efekt. Ja mialem kiedys te midltony tylko basiki zmienione na jakies alphardy za 40 zl i na bass nie narzekalem! (Wtedy mialem 16 lat i sluchalem techno moje pierwsze kolumny , jakis sentyment zawsze jest) Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts