Wiktor_Kasprzyk Napisano 22 lipca 2020 Udostępnij Napisano 22 lipca 2020 Cześć. Mam pytanie: Czy polecacie słuchawki AKG K361BT, jako słuchawki używane bardziej do telefonu? Specyfikacja wydaje się całkiem nie zła, pasmo przewodzące to 15~28000 Hz, średnica membrany to 50mm, ale nie wiem jak jest w praktyce, czy słuchawki się nie psują itp. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RV1 Napisano 22 lipca 2020 Udostępnij Napisano 22 lipca 2020 Przed chwilą, Wiktor_Kasprzyk napisał: Cześć. Mam pytanie: Czy polecacie słuchawki AKG K361BT, jako słuchawki używane bardziej do telefonu? Specyfikacja wydaje się całkiem nie zła, pasmo przewodzące to 15~28000 Hz, średnica membrany to 50mm, ale nie wiem jak jest w praktyce, czy słuchawki się nie psują itp. Pasmo przewodzące i średnica membrany nie ma nic do tego, czy w praktyce łatwo je napędzić. Od tego jest parametr Impedancja (w Ohm'ach) oraz czułość (DB/V), ale w przypadku wersji po BT nie ma to znaczenia, bo wszystko dzieje się bezprzewodowo. Do telefonu się nadają, bo są przez Bluetooth. A psucie - tak jak dbasz, tak masz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktor_Kasprzyk Napisano 22 lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 lipca 2020 6 minut temu, RV1 napisał: Pasmo przewodzące i średnica membrany nie ma nic do tego, czy w praktyce łatwo je napędzić. Od tego jest parametr Impedancja (w Ohm'ach) oraz czułość (DB/V), ale w przypadku wersji po BT nie ma to znaczenia, bo wszystko dzieje się bezprzewodowo. Do telefonu się nadają, bo są przez Bluetooth. A psucie - tak jak dbasz, tak masz. Dobrze dziękuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 22 lipca 2020 Udostępnij Napisano 22 lipca 2020 To nie są zbyt popularne słuchawki i dość trudno będzie Ci znaleźć opinie na ich temat. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktor_Kasprzyk Napisano 22 lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 lipca 2020 2 minuty temu, MobyDick napisał: To nie są zbyt popularne słuchawki i dość trudno będzie Ci znaleźć opinie na ich temat. Właśnie wiem, dla tego pytam tutaj, bo nie znalazłem żadnej recenzji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RV1 Napisano 22 lipca 2020 Udostępnij Napisano 22 lipca 2020 Sennheiser 4.40 jest chwalony i opinie możesz przeczytać na internecie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts