Happyhardcore1 Napisano 31 lipca 2020 Udostępnij Napisano 31 lipca 2020 Witam! Mam pytanie do użytkowników takiego zestawu, jak mój, podany w tytule. Czy instalował ktoś wtyczkę w Volumio - equalizer na takim właśnie zestawie? Ja po zainstalowaniu i uruchomieniu wtyczki equalizer mam problem, bo nie słychać dźwięku i pokazuje się komunikat: Error opening ALSA device with Pi/Allo Boss DAC. Miał ktoś taki problem i czy go rozwiązał? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 31 lipca 2020 Udostępnij Napisano 31 lipca 2020 (edytowany) Witaj... Poczytaj to.... https://community.volumio.org/t/solved-equalizer/80 Jest tam krok po kroku opisane. Widzę tam chyba taki sam problem jak u Ciebie! 5 godzin temu, Happyhardcore1 napisał: Miał ktoś taki problem i czy go rozwiązał? Problem u nich rozwiazano. Edytowano 31 lipca 2020 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts