T Z6 Napisano 7 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 7 sierpnia 2020 Gdzie w woj zachpom mogę znaleźć serwis naprawiający gramofony? Chodzi mi o sprawdzony serwis któremu bez obaw mogę zlecić naprawę takiego urządzenia.Jesli nie na zach pomorzu to może w woj ościennych? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 7 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 7 sierpnia 2020 Do Audio Autonomy / Wrocław / masz trochę daleko opłacało by się jechać jak byś się zdecydował na poważniejsze zmiany typu wymiana plinty , ramienia itp. , do mnie do Łodzi jeszcze dalej niestety. A cóż to za gramofon i co się stało ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 7 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 sierpnia 2020 Nie mój tylko mojego brata.Jakis Technics ale nie wiem który dokładnie.Gramofony to nie moja bajka.Cos mu szwankuje i chce naprawic.Wiem że posiada dwa urządzenia.Jeden jakiś niby lepszy a ten drugi który szwankuje z niższej półki.Tyle wiem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 7 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 7 sierpnia 2020 Ok. pozostaje internet i poszukanie serwisu , gramofon to głównie mechanika , miałem już z kilkoma ' specami " od wymiany całych płytek PCB lub modułów którzy zrobili wielkie oczy jak powiedziałem , że trzeba w gramiaku wymienić łożyska , sprężyny , smar w windzie itp. Podzwoń , popytaj , przez telefon się zorientujesz czy masz do czynienia z osobą która ma o gramofonach jakieś pojęcie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts