Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
No to nie ma

z eARC masz Denona DRa 800 i Marantza NR 1200

Oba ponad budżetem.

Ten marantz podoba mi się że jest nisko profilowy ale rzeczywiście ceny spore. Wydawalo mi sie ze ampli 2.1 beda nieco tansze od 5.1-7.1.

W takim razie zostane chyba przy x2700 lub rx-v685 i nie bede kombinowac.

Jeszcze zastanawiaja mnie niedzialajace porty hdmi 2.1 we wspomnianych konstrukcjach, czy zostalo to juz naprawione? Zostaly wydane jakies nowe rewizje tych urzadzen w których wszystko działa jak należy?

Napisano

Ale nie z HDMI.

Masz RN 602. I amplituner 2.0 grają nieco lepiej niz te kinowe w stereo.

20 godzin temu, pawelox01 napisał:

Jeszcze zastanawiaja mnie niedzialajace porty hdmi 2.1 we wspomnianych konstrukcjach, czy zostalo to juz naprawione? Zostaly wydane jakies nowe rewizje tych urzadzen w których wszystko działa jak należy?

Z konsolami nie. bo tego sie nie da naprawić aktualizacja. Po prostu korzystasz z mniejszego odświeżania. Chyba da się tak zmienić na konsol iz tego co gdzieś pisali.

w Onkyo ma to działać w nowych modelach. Czerwiec / lipiec.

Napisano

Moim zdaniem Victa jest nieporównywalnie lepsza. Tam jest mowa o rozdzielczości grania.

Nota 550X to kolumna do małych pomieszczeń. Jest dość stłumiona, chodź niektórzy mówią ciepła.

Tak mamy je.

Napisano
Moim zdaniem Victa jest nieporównywalnie lepsza. Tam jest mowa o rozdzielczości grania.
Nota 550X to kolumna do małych pomieszczeń. Jest dość stłumiona, chodź niektórzy mówią ciepła.
Tak mamy je.

Właśnie o to mi chodzi, mam pomieszczenie 25m2 ale polowa z tego to kuchnia wiec część pokoju w którym będzie się oglądało telewizję jest raczej mała.

Druga sprawa to dźwięk niesie się po całym budynku.
Jak sasiad wierci na 3 piętrze, to drugi sasiad z parteru mysli ze to obok niego, niestety taki urok współczesnych budowli.

Slowa "do malych pomieszczeń" i "stłumiony" bardziej przemawiają do moich preferencji

Nie mialem okazji posłuchać heco victy ale we Wrocławiu raczej nie będzie z tym problemu