S4Home Napisano 10 marca 2021 Udostępnij Napisano 10 marca 2021 No to nie ma z eARC masz Denona DRa 800 i Marantza NR 1200 Oba ponad budżetem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelox01 Napisano 10 marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 marca 2021 No to nie ma z eARC masz Denona DRa 800 i Marantza NR 1200 Oba ponad budżetem. Ten marantz podoba mi się że jest nisko profilowy ale rzeczywiście ceny spore. Wydawalo mi sie ze ampli 2.1 beda nieco tansze od 5.1-7.1. W takim razie zostane chyba przy x2700 lub rx-v685 i nie bede kombinowac. Jeszcze zastanawiaja mnie niedzialajace porty hdmi 2.1 we wspomnianych konstrukcjach, czy zostalo to juz naprawione? Zostaly wydane jakies nowe rewizje tych urzadzen w których wszystko działa jak należy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 marca 2021 Udostępnij Napisano 11 marca 2021 Ale nie z HDMI. Masz RN 602. I amplituner 2.0 grają nieco lepiej niz te kinowe w stereo. 20 godzin temu, pawelox01 napisał: Jeszcze zastanawiaja mnie niedzialajace porty hdmi 2.1 we wspomnianych konstrukcjach, czy zostalo to juz naprawione? Zostaly wydane jakies nowe rewizje tych urzadzen w których wszystko działa jak należy? Z konsolami nie. bo tego sie nie da naprawić aktualizacja. Po prostu korzystasz z mniejszego odświeżania. Chyba da się tak zmienić na konsol iz tego co gdzieś pisali. w Onkyo ma to działać w nowych modelach. Czerwiec / lipiec. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelox01 Napisano 11 marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 11 marca 2021 S4home, dalej macie na wyprzedaży indiana line nota 550x czarne?Jak to porównać do heco victa prime 702?Sluchalem ich dzisiaj na sklepie w którym pracuje i robią wrażenie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 marca 2021 Udostępnij Napisano 12 marca 2021 Moim zdaniem Victa jest nieporównywalnie lepsza. Tam jest mowa o rozdzielczości grania. Nota 550X to kolumna do małych pomieszczeń. Jest dość stłumiona, chodź niektórzy mówią ciepła. Tak mamy je. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelox01 Napisano 12 marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 marca 2021 Moim zdaniem Victa jest nieporównywalnie lepsza. Tam jest mowa o rozdzielczości grania. Nota 550X to kolumna do małych pomieszczeń. Jest dość stłumiona, chodź niektórzy mówią ciepła. Tak mamy je. Właśnie o to mi chodzi, mam pomieszczenie 25m2 ale polowa z tego to kuchnia wiec część pokoju w którym będzie się oglądało telewizję jest raczej mała. Druga sprawa to dźwięk niesie się po całym budynku. Jak sasiad wierci na 3 piętrze, to drugi sasiad z parteru mysli ze to obok niego, niestety taki urok współczesnych budowli. Slowa "do malych pomieszczeń" i "stłumiony" bardziej przemawiają do moich preferencjiNie mialem okazji posłuchać heco victy ale we Wrocławiu raczej nie będzie z tym problemu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts