Fis Napisano 1 września 2020 Udostępnij Napisano 1 września 2020 Czesc, jakie przewody bylyby odpowiednie do tytulowego zestawu? Aktualnie podlaczone Jamo silver 2,5mm2 dostalem je od kolegi a z tego co czytalem opinie to nie byly zbyt pochlebne. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 2 września 2020 Udostępnij Napisano 2 września 2020 Bo czytałeś opinie. A jak Ci się na nich słucha? Moim zdaniem Chord Clerway, albo Kimber 4PR Pierwszy da Ci lepsza rozdzielczość ale też nie stłumi góry dośc jasnej w Bowersach. Drugi z kolei będzie bardziej naturalny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fis Napisano 2 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 września 2020 Brakuje niskich tonow, zwlaszcza jak denon ustawiony jest w polowie skali to zamiast bassu slysze lekkie pykanie, cos ucieka. To takie delikatne bicie serca jak uderzanie w tom boczny lekka pałką a mam ochote na stopniowe trzesienie ziemi. Gora ewidentnie przewyzsza dol Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 3 września 2020 Udostępnij Napisano 3 września 2020 To nie wiem czy poprawisz to kablami. Spróbuj tanie Oehlbach za 12 zl za metr. Mają jeden z lepszych basów w cenie poniżej 50 zł za metr. Jak nie pomoże to i tak Ci zostaną. Ale moim zdaniem to kwestia połączenia segmentów. A co jest źródłem? Tidal? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts