dołdi Napisano 2 września 2020 Napisano 2 września 2020 Witam Zakupiłem wzmacniacz AUNE X1S i słuchawki Meze 99 Classic i słuchając muzyki jak dla mnie jakoś słaby bas jest (słucham muzykę clubową, trance itp), wiem że te słuchawki więcej potrafią z siebie dać, więc czy to problem ze wzmacniaczem jest ? czy trzeba jakiś program wgrać na komputer ?, czy po prostu nawet wzmacniacze dzielą się pod tym względem jeśli chodzi o bas ?. Proszę o pomoc Odpisz, cytując
Q21 Napisano 3 września 2020 Napisano 3 września 2020 Cześć, Przede wszystkim posiadasz słuchawki, które potrzebują około 400h grania aby mówić o wygrzaniu. Po takim czasie bas nabiera większego zróżnicowania i kontroli. Jeśli chodzi o niedostatki to są one spowodowane raczej wzmacniaczem. Jeśli chciałbyś go nieco więcej to polecam małego i niepozornego Chorda Mojo. Alterntatywą może być Fiio K5Pro. Zapraszam do kontaktu w sprawie wyceny Odpisz, cytując
Recommended Posts