Michau83 Napisano 21 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 września 2020 (edytowany) Mam już je w domu (Klipsch) 😀 Jestem mega zadowolony, spełniają moje oczekiwania. Testuje je na onkyo tx 8270. Ja nie mam w zasadzie zastrzeżeń z tym ze nie porównywałem z inną elektroniką. Mam możliwość wymiany wiec jeśli jest coś godnego uwagi to proszę piszcie (oczywiście w podobnym budżecie) Edytowano 21 września 2020 przez Michau83 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 września 2020 Udostępnij Napisano 22 września 2020 podobnym do 8250? No to tylko wzmak NAD 356 BEE , Xindak 06, Cyrus ONE. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schimmel.name Napisano 23 września 2020 Udostępnij Napisano 23 września 2020 Sam zastanawiam się nad zakupem kina domowego, na pewno skorzystam z Waszych porad. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 24 września 2020 Udostępnij Napisano 24 września 2020 No zapraszamy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts