MarcianoGT Napisano 1 marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 marca 2021 Witam po dłuższym użytkowaniu kina stwierdziłem że nadal zestaw jest godny polecenia natomiast centralka jest trochę za słaba przy oglądaniu filmów. Mam dwie propozycje Heco music style center2 Klipsch r-34c Chyba że jakaś inna propozycja Przed chwilą, MarcianoGT napisał: Witam po dłuższym użytkowaniu kina stwierdziłem że nadal zestaw jest godny polecenia natomiast centralka jest trochę za słaba przy oglądaniu filmów. Mam dwie propozycje Heco music style center2 Klipsch r-34c Chyba że jakaś inna propozycja Ogólnie chciałbym wydać 1000zł Amplituner Pioneer vsx 933 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 2 marca 2021 Udostępnij Napisano 2 marca 2021 16 godzin temu, MarcianoGT napisał: Heco music style center2 Klipsch r-34c Heco wygrał. Bo ten Klipsch jest bardzo zły. To piszczałka a nie wokal. Głownie przez ta kolumnę ten set został bardzo słabo oceniony https://www.whathifi.com/reviews/klipsch-reference-base-2018-home-cinema-package 3 gwiazdki to jakby opis słowny "unikaj jak ognia" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcianoGT Napisano 2 marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 marca 2021 2 godziny temu, S4Home napisał: Heco wygrał. Bo ten Klipsch jest bardzo zły. To piszczałka a nie wokal. Głownie przez ta kolumnę ten set został bardzo słabo oceniony https://www.whathifi.com/reviews/klipsch-reference-base-2018-home-cinema-package 3 gwiazdki to jakby opis słowny "unikaj jak ognia" Witam dzięki a jest jeszcze lepszy głośnik od tego heco w tej cenie 19 godzin temu, MarcianoGT napisał: Witam po dłuższym użytkowaniu kina stwierdziłem że nadal zestaw jest godny polecenia natomiast centralka jest trochę za słaba przy oglądaniu filmów. Mam dwie propozycje Heco music style center2 Klipsch r-34c Chyba że jakaś inna propozycja Ogólnie chciałbym wydać 1000zł Amplituner Pioneer vsx 933 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcianoGT Napisano 2 marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 marca 2021 Jest jeszcze heco aurora Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 3 marca 2021 Udostępnij Napisano 3 marca 2021 Ale tu różnica na centralnym będzie subiektywna. Lepszy do 1000 zł tylko używany. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcianoGT Napisano 3 marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 marca 2021 Ok dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcianoGT Napisano 12 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 października 2021 Witam mam do kupienia centralkę polk audio signature s30 za 700zł na gwarancji będzie ona dużo lepsza od Heco music style center2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 października 2021 Udostępnij Napisano 13 października 2021 Nie to że dużo ale w ogóle nie sądzę aby była lepsza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcianoGT Napisano 13 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 października 2021 Ok dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts