Dedal Napisano 4 maja Udostępnij Napisano 4 maja Fan nie fan . Znam tu kilku co robili duzo szumu koło sprzętu i za chwilę myk na olx Znam markę . Całkiem przyjemna ,gościła u mnie w domu. Czytam jak i piszę na co mam ochotę 😉 Pzdr 🖐️ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 4 maja Udostępnij Napisano 4 maja Dnia 17.11.2020 o 15:59, sonique napisał: Myślę, że AA jest wyłącznie dla świadomego klienta. Coś zyskujesz, coś tracisz. Dnia 19.11.2020 o 22:27, Dedal napisał: Map105 grał trochę inaczej ale w swoim przedziale cenowym naprawdę przyzwoicie Potwierdzam MAP 105 był bardzo fajnym wzmacniaczem, denerwowały mnie tylko te plastikowe nóżki stożkowe i wymieniłem je na drewniane robione u stolarza w kształcie krążka i płaskie 🙂 Mogłem przynajmniej podłożyć pod nie izolatory Vibrapoda, bo pod stożki się nie dało 😆 AA wyparł wtedy u mnie serię CA Azura 540 😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts