Dedal Napisano 2 października 2020 Udostępnij Napisano 2 października 2020 To kup Pioneera. A z jakiego złącza chcesz to odsłuchiwać? Przez HDMI? Jesli tak to bierz cokolwiek. Ważne żeby to na chodzie było. Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donio Napisano 2 października 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 października 2020 4 minuty temu, Dedal75 napisał: To kup Pioneera. A z jakiego złącza chcesz to odsłuchiwać? Przez HDMI? Jesli tak to bierz cokolwiek. Ważne żeby to na chodzie było. Pzdr Będzie podłączone do Onkyo 636. No nie wiem- po hdmi chyba. Mogę ewentualnie podpiąć optycznym do amplitunera a hdmi do tv. A co za różnica? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 2 października 2020 Udostępnij Napisano 2 października 2020 Nie musisz mnie cytować jak pod moim postem odpowiadasz. Kup, byle by działało. Spektakularnych różnic nie wyłapiesz, szczególnie że podpinasz to pod amplituner. Pzde Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donio Napisano 23 października 2020 Autor Udostępnij Napisano 23 października 2020 (edytowany) Trochę posłuchałem już mojego zestawu i o ile w kinie jest super(trochę nie pasuje mi centralny Tannoy bo jakoś tak nisko te dialogi w porównaniu z Wharfedale Diamond, spróbuję jeszcze coś z serii Diamond na centralny w przyszłości), to jakoś w stereo gra to jakoś mało dynamicznie, tak jakoś spokojnie. Wiem, że w starszych ampli Onkyo można było włączyc jakiś tryb dynamiczny ale w 636 nie mogę już tego znaleźć. Czy da się ustawic jakoś tego 636 żeby grał jakoś tak "żwawiej"? Edytowano 23 października 2020 przez Donio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 26 października 2020 Udostępnij Napisano 26 października 2020 To kwestia kolumn i amplitunera kina pod stereo. Doradziłem Ci ten centralny. Nie spasował no zdarza się. Mam nadzieje że sprzedasz go bez straty. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 26 października 2020 Udostępnij Napisano 26 października 2020 Tydzień temu oddałem Diamonda Koledze bo kupił sobie pierwszy amplituner. Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 27 października 2020 Udostępnij Napisano 27 października 2020 Zadowolony? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 27 października 2020 Udostępnij Napisano 27 października 2020 (edytowany) Darowanemu koniowi w zęby się nie zaglada 😋 Jakiś centralny jest lepszy niż żaden 😁. Pzdr Edytowano 27 października 2020 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 października 2020 Udostępnij Napisano 28 października 2020 Okej teraz skumałem że oddałem to dałem (fee 0zl). Napisałeś poprawnie w takim razie 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 28 października 2020 Udostępnij Napisano 28 października 2020 O to mi chodziło 👍 Jeśli kewlarowe żółte membrany to chyba Diamond 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 29 października 2020 Udostępnij Napisano 29 października 2020 Albo MAudio HTS 700 Sarkazm!!! Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 29 października 2020 Udostępnij Napisano 29 października 2020 (edytowany) HaHa 😁 Wstyd by było jak bym czegoś używał a nie wiedział co to jest dokładnie. Pzdr Edytowano 29 października 2020 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 30 października 2020 Udostępnij Napisano 30 października 2020 Nie no tylko żartowałem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts