Aneta OJ Napisano 25 września 2020 Udostępnij Napisano 25 września 2020 Witam, jak w tytule. Szukam amplitunera, który będzie wykorzystywany tylko do filmow, może być 5.1. Nie musi być nowy, nawet wolalabym starszy model ale z lepszymi parametrami. Chodzi mi przede wszystkim o jakość i moc. Salon 47m2, na razie mam przednie głosniki Cantony ERGO RC-L, reszte będzie sukcesywnie dokupowana. Co myslicie o Yamaha RX 2500 to dobry kierunek? Ewentualnie, zeby nie ryzykowac braku gwarancji nowa Yamaha RX-V685. Proszę o rady bo ja jako kobieta, dobrze bardzo słyszę ale z technicznymi sprawami i parametrami mam problemy Cena do około 2500zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aneta OJ Napisano 26 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 września 2020 Wybrałam sama, kupiłam, zamykam temat. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 26 września 2020 Udostępnij Napisano 26 września 2020 (edytowany) Super tak trzymać 👍. Pzdr Edytowano 26 września 2020 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 września 2020 Udostępnij Napisano 28 września 2020 I to nie cała dobra 👍 BRAWO! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts