OxStar2 Napisano 27 września 2020 Udostępnij Napisano 27 września 2020 (edytowany) hej, ktoś kupował może ten mały wzmak z aliexpress? To taki sam produkt jaki można kupić u nas, czy jakiś wałek bo tańszy o około 250 zł, a dla mnie nie problem poczekać 2-3 tygodnie. https://pl.aliexpress.com/item/4000429329144.html Edytowano 27 września 2020 przez OxStar2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturro Napisano 27 września 2020 Udostępnij Napisano 27 września 2020 Ja kupowałem i wszystko jest ok, dojechał w tydzien Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 września 2020 Udostępnij Napisano 27 września 2020 (edytowany) Takie cuda tylko na Ali brać i kupować! Masz już kolumny do niego? Szkoda że założyłeś oddzielny temat bo o nim już jest mowa tutaj! Może moderator przeniesie temat! Edytowano 27 września 2020 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 września 2020 Udostępnij Napisano 28 września 2020 A jak dowala cło i VAT? To juz chyba nie tak oczywisty zakup? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 września 2020 Udostępnij Napisano 28 września 2020 Nie dowalą jeżeli przesyłka jest w formie ASS Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OxStar2 Napisano 8 października 2020 Autor Udostępnij Napisano 8 października 2020 Odświeżam temacik, bo mam pytanie. Czy do tego S.M.S.L-a idzie podłączyć np. słuchawki? Coś typu ze mogę przełączyć wyjścia.. jak chce to idzie na głośniki, a jak nie to na słuchawki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 października 2020 Udostępnij Napisano 9 października 2020 SMSL Q5 PRO ma kilka opcji podłączenia Usb, Optyk, Coaxial, Analog/Jack 3,5mm. Źródła dźwięku możesz wybierać ręcznie oraz pilotem. Q5 jednak nie jest czystym wzmacniaczem sluchawkowym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 9 października 2020 Udostępnij Napisano 9 października 2020 Taką funkcjonalność ma Topping MX3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts