OxStar2 #1 Napisano 27 września 2020 (edytowany) hej, ktoś kupował może ten mały wzmak z aliexpress? To taki sam produkt jaki można kupić u nas, czy jakiś wałek bo tańszy o około 250 zł, a dla mnie nie problem poczekać 2-3 tygodnie. https://pl.aliexpress.com/item/4000429329144.html Edytowano 27 września 2020 przez OxStar2 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arturro #2 Napisano 27 września 2020 Ja kupowałem i wszystko jest ok, dojechał w tydzien Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RLC #3 Napisano 27 września 2020 (edytowany) Takie cuda tylko na Ali brać i kupować! Masz już kolumny do niego? Szkoda że założyłeś oddzielny temat bo o nim już jest mowa tutaj! Może moderator przeniesie temat! Edytowano 27 września 2020 przez RLC Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #4 Napisano 28 września 2020 A jak dowala cło i VAT? To juz chyba nie tak oczywisty zakup? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RLC #5 Napisano 28 września 2020 Nie dowalą jeżeli przesyłka jest w formie ASS Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OxStar2 #6 Napisano 8 października 2020 Odświeżam temacik, bo mam pytanie. Czy do tego S.M.S.L-a idzie podłączyć np. słuchawki? Coś typu ze mogę przełączyć wyjścia.. jak chce to idzie na głośniki, a jak nie to na słuchawki. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RLC #7 Napisano 9 października 2020 SMSL Q5 PRO ma kilka opcji podłączenia Usb, Optyk, Coaxial, Analog/Jack 3,5mm. Źródła dźwięku możesz wybierać ręcznie oraz pilotem. Q5 jednak nie jest czystym wzmacniaczem sluchawkowym. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #8 Napisano 9 października 2020 Taką funkcjonalność ma Topping MX3 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach