dominikpwo@wp.pl Napisano 6 października 2020 Udostępnij Napisano 6 października 2020 witam, niedawno zakupiłem jbl go 2, okazało się, ze jest pewien problem głosnik działa jedynie gdy jestem połączony z siecia wifi, gdy przełączę na internet mobilny nie da się go sparować, telefon nawet go nie wykrywa. Ktoś moze wie o co chodzi? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 6 października 2020 Udostępnij Napisano 6 października 2020 Próbowałeś go podłączyć przez bluetooth ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominikpwo@wp.pl Napisano 7 października 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 października 2020 chodzi mi wlasnie o bluetooth Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 7 października 2020 Udostępnij Napisano 7 października 2020 No to do bluetooth nie jest potrzebny internet . Jeśli głośnik nie działa z włączonym modemem w telefonie to coś jest nie tak z telefonem. Inne głośniki z nim działają gdy jest włączony w nim modem ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominikpwo@wp.pl Napisano 11 października 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 października 2020 glosnik dziala gdy jestem połączony z wi fi a gdy je wyłączę lub włączę mobilny to nawet go nie wykrywa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 11 października 2020 Udostępnij Napisano 11 października 2020 To zmień telefon i zobacz czy będzie to samo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts