MMJR Napisano 13 października 2020 Udostępnij Napisano 13 października 2020 Witam, Ostatnio podczas odsłuchu przez słuchawki na mojej mcr-n560 pojawił się jednolity, cichy szum. Szum ten nie zwiększa się ani nie zmienia swojego "brzmienia" podczas zwiększania głośności, wcześniej ten problem nie występował a mam tą wieżę kilka lat. Problem występuje na wszystkich źródłach, znika tylko na chwilę w trakcie przełączania z jednego na drugie. Czy ktoś może wie co może być tego przyczyną? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 października 2020 Udostępnij Napisano 14 października 2020 A podłączałeś inne słuchawki? Jest to samo? To serwis musi to oglądnąć. Trzeba sprawdzić styki na wyjściu słuchawkowym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMJR Napisano 14 października 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 października 2020 Na rożnych słuchawkach sprawdzałem i to samo. Kiedy odtwarzam przez głośniki to też pojawia się szum tylko jest on ledwie słyszalny tylko jak przystawię ucho do głośnika. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 15 października 2020 Udostępnij Napisano 15 października 2020 No to serwis. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts