Szymon Biel Napisano 19 października 2020 Udostępnij Napisano 19 października 2020 Witam serdecznie, Pytanie takie jak w tytule. Słuchawki będę używał głównie do komputera po kablu( nauka zdalna, muzyka, czasami jakaś gra) i czasami do telefonu po Bluetooth. Głównie słucham muzyki filmowej i rocka. Wypatrzyłem dwa modele Audio-Technica ATH-SR50BT i Sennheiser HD 450BT. Co do Sennheiserów to miałem kiedyś na głowie model 4.40 BT, które są takie same pod względem konstrukcji i leżały całkiem OK. Co do A-T to nie mam pojęcia. Jedna mała rzecz przekonuje mnie za Sennheiserami, a mianowicie to, że mają USB-C przez to nie będę musiał bawić się z kablami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 20 października 2020 Udostępnij Napisano 20 października 2020 Cześć, Sennheiser HD450 to większa muzykalność dźwięku względem dynamicznego charakteru ATH. Jeśli chciałbyś uzyskać muzykalniejsze brzmienie z dobrą podstawą basową to polecam zwrócić jeszcze uwagę na Audio Technica ATH m50xBT. Nie posiadają NC jak SR50bt ale zagrają potężniejszym basem oraz soczystą średnicą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 22 października 2020 Udostępnij Napisano 22 października 2020 Witaj, Potwierdzamy, że model M50XBT może okazać się najkorzystniejszym wyborem. Bazuje on na legendarnym już modelu M50X, o którym chyba słyszał każdy...:) -więc to mówi za siebie. Zapraszamy Cię do przetestowania tego modelu w naszych salonach Tophifi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts