lysy Napisano 7 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2020 (edytowany) @Lorbun Niestety osobiście nie mam sprawdzonego źródła ze sprzętem używanym. Możesz spróbować u użytkownika z Allegro Pumperek a więcej informacji na jego temat może udzieli Ci kolega @1Ender Zapytaj jak wygląda sprawa z wypożyczeniem sprzętu do domu aby zrobić odsłuch. Zapytaj również ile dają gwarancji na taki sprzęt i wtedy przemyślisz czy warto kupować. Edytowano 7 grudnia 2020 przez lysyrafal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorbun Napisano 7 grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 grudnia 2020 Ok dzięki, tak zrobię bo jak tu napisano w tej cenie używka może być prawdziwą petrdą, a te Rotele jakoś do mnie nie przemawiają niektórzy piszą że suche. Gdybym miał ryzykować to chyba już prędzej w NADa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 7 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2020 @Lorbun Najlepiej zadzwoń do @Pumpurek, albo napisz maila. Jak masz pytania to pisz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 8 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2020 @Lorbun Moim zdaniem jest dokładnie na odwrót Nad suchy i jednostajny, a Rotel bardziej muzykalny i zróżnicowany. Rotel jest na pewno bardziej niezawodnym sprzętem niż Nad i to trzeba mieć na uwadze przy sprzęcie używanym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorbun Napisano 8 grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 8 grudnia 2020 Dzięki lysyrafal wezmę to pod uwagę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorbun Napisano 11 grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 grudnia 2020 Ok kupiłem na próbę używkę w bardzo dobrym stanie Sony F570ES zobaczymy co się będzie działo teraz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts