Kamil Rusakowski Napisano 11 listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 listopada 2020 Witam tak jak w temacie czy ma to sens? Mogę zdobyć tą yamahę w okazyjnej cenie i być na plus jesli bym sprzedał Sonego.Sprzętu używam do muzyki i filmów z kolumnami Yamaha NS50 + sub Mivoc 1100A Nie wydaje mi się aby yamaha wygrała w stereo z tym Qsem,mam w nim duzo ustawień dźwięku i po moich ustawieniach gra to w miarę ok jak za ta cenę Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 listopada 2020 Jak on tak wszedł na milimetry? Nie do wiary!!!! Nie warto zmieniać bo Yamaha się sfajczy. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Rusakowski Napisano 12 listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 listopada 2020 Ok zostaje. To zdjecie z Google grafika, ale wstawiam swojego zeby nie było Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts