Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Hej Poszukuję od 2 dni słuchawek bezprzewodowych (nauszne) z dobrą jakością dźwięku do 1100zł. Nie zależy mi aż tak bardzo na aktywnym "noice canceling" fajnie jakby to miały ale najwyżej stawiam dźwięk. Fajnie jakby miały trochę basu i nie brzmiały płytko tylko faktycznie można było rozróżnić w dźwięku instrumenty o ile można to tak opisać.

Słuchawki głównie do  filmów i muzyki czasem po kablu do pc przy graniu ale to na samym końcu listy potrzeb ;).

Myślałem o Sony WH-1000X M3 ale one mają spore opóźnienie więc nie wiem czy do filmów się nada i to samo z Bose QC35 II. 
Z góry dzięki za pomoc.

Urządzenia Android Xiaomii i inne na tym systemie oraz W10 po adaptzerze BT lub ANC

Edytowano przez Cezary59S
Napisano

Cześć,
Jeśli nie zależy Ci na mocniejszym basie i stawiasz na przestrzenne brzmienie z dobrą lokalizacją to Beyerdynamic Lagoon byłyby dobrym rozwiązaniem. Bose to bardziej rozrywkowe brzmienie z mocniejszym basem, podobnie Sony ale w tym przypadku zyskasz lepszą prezentację sceny dźwiękowej względem Bose. 

Napisano

Cześć,

Selektywne, z dużym dźwiękiem, nie wyostrzony oraz szybkim ale nie dominującym basem, będą słuchawki Audio Technica ANC 900 

https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-z-redukcja-szumow/audio-technica-ath-anc900bt.html

Obecna cena promocyjna, jeszcze bardziej zachęca do sprawdzenia tego produktu. Zapraszamy Cię na odsłuchy w naszych salonach Tophifi