Mateusz Kuziora Napisano 22 listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 listopada 2020 Co sądzicie o TAGA HARMONY TAV-606 v3 ? Bo w sumie widzę że chyba nic małego na front nie dobiorę... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 23 listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 listopada 2020 To dobry system w swojej cenie. Bardzo popularny i zrównoważony w brzmieniu. Chcesz więcej dynamiki warto popatrzeć na Quadral 6500 LE. Ewentualnie brzmieni basowe, Głębokie. To Magnat supreme 802 Zapraszam po wyceny Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Kuziora Napisano 23 listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 23 listopada 2020 To wycenisz mi coś?Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Kuziora Napisano 23 listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 23 listopada 2020 (edytowany) To chyba na polu walki zostało: YAMAHA RX-V4A + TAGA HARMONY TAV-606 V.3 Denon AVR-S750H + Polk Audio T531 Cena za oba zestawy widzę podobna... co lepsze? Z tego co widzę i Taga i Polk, można tyły powiesić (mają haczyki) Denon (chyba) nie ma tunera DAB. Edytowano 23 listopada 2020 przez Mateusz Kuziora Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 24 listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 listopada 2020 Polk da Ci więcej radości w kinie, jest bardziej dynamiczny. Taga ajest taka równiejsza i spójna. Wyslij mi na PW numer telefonu i zadzwonimy z oferta. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Kuziora Napisano 1 grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 grudnia 2020 Jako że tzw branża nie była zainteresowana przedstawieniem mi żadnej oferty (być może mój budżet był za mały) poszukałem pomocy i ofert gdzie indziej. Skończyło się na zakupie Denon AVR X1600H DAB i do tego Quadral Quintas 6500 LE. Moje kieprawe ucho jest zadowolone. Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 2 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2020 No bo to dobry zestaw. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts