Stolarz Napisano 30 listopada 2020 Udostępnij Napisano 30 listopada 2020 Jak w temacie. Poleci ktoś coś do 500zł? Kablowe. Zamknięte. Kabel jack 3.5 lub 6.3. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RV1 Napisano 1 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2020 ISK HD9999 np. Nie napisałeś jaki dźwięk lubisz w filmach 😜 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 1 grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 grudnia 2020 Filmowy :>>>>>> A takie np. Audio-Technica ATH-AVC500? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 3 grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 grudnia 2020 Wyrwałem jakimś cudem isk hd9999. Może będą dobre :>>>> Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 5 grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 grudnia 2020 (edytowany) Kupiłem ISK HD9999. Pierwsze wrażenie? Potężne niskie tony (chyba nawet za bardzo ale filmowe na pewno). Średnica chyba lekko wycofana. Chyba. Wysokie tony dla mnie bez zastrzeżeń. Z lekkich minusów to póki co tylko zbyt lekko trzymają się na głowie jak na moją głowę. Nie ma tragedii ale mogło to być lepiej zrobione. Porównać mogę do JBL Everest Elite 750NC (takich używam do kilku lat) i o ile niskie tony (a przynajmniej ich część) jest subtelniejsza, mniej przytłaczająca tak reszta na minus w porządku do ISK. Scena tak samo. Dam im się wygrzać i potem ewentualnie będę szukał wzmacniacza który pomoże trochę zapanować nad niskimi tonami. Edytowano 5 grudnia 2020 przez Stolarz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts