bartex Napisano 7 lutego 2009 Udostępnij Napisano 7 lutego 2009 WitamPoszukuje stacjonarnego sprzętu audio. Będzie on podłączony jednocześnie jako głośniki do komputera oraz DVD do Tv. Mile widziany byłby amplituner z Bluetooth, ponieważ posiadam player Sonego, który może się lączyć prze tą technologię. Głośniki 2.1 z możliwością powieszenia na uchwytach na ścianie ( z regulacją w obu płaszczyznach). Szukam czegoś podobnego do ONKYO LS- V501.http://www.ceneo.pl/887735Zrezygnowałem z onkyo, ponieważ kiedy zostaną powieszone nie można ich regulować w pionie więc dźwięk "leci" w sufit. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
byk Napisano 18 lutego 2009 Udostępnij Napisano 18 lutego 2009 Denon robi fajne systemy 2.1, ale bluetooth tam raczej nie znadziesz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 18 lutego 2009 Udostępnij Napisano 18 lutego 2009 Nie słyszałem nigdy aby ampli tuner miał na pokładzie Bluetooth . To ma być zintegrowany zestaw jak w twoim przykładzie? Ile kasy max na niego przeznaczasz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartex Napisano 18 lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 lutego 2009 Witam Temat zamknięty. Zdecydowałem się na system 5.1. Proszę o pomoc w moim 2 temacie "Jaki sprzęt???"Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts