bartex #1 Napisano 7 lutego 2009 WitamPoszukuje stacjonarnego sprzętu audio. Będzie on podłączony jednocześnie jako głośniki do komputera oraz DVD do Tv. Mile widziany byłby amplituner z Bluetooth, ponieważ posiadam player Sonego, który może się lączyć prze tą technologię. Głośniki 2.1 z możliwością powieszenia na uchwytach na ścianie ( z regulacją w obu płaszczyznach). Szukam czegoś podobnego do ONKYO LS- V501.http://www.ceneo.pl/887735Zrezygnowałem z onkyo, ponieważ kiedy zostaną powieszone nie można ich regulować w pionie więc dźwięk "leci" w sufit. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
byk #2 Napisano 18 lutego 2009 Denon robi fajne systemy 2.1, ale bluetooth tam raczej nie znadziesz. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kibic1 #3 Napisano 18 lutego 2009 Nie słyszałem nigdy aby ampli tuner miał na pokładzie Bluetooth . To ma być zintegrowany zestaw jak w twoim przykładzie? Ile kasy max na niego przeznaczasz? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartex #4 Napisano 18 lutego 2009 Witam Temat zamknięty. Zdecydowałem się na system 5.1. Proszę o pomoc w moim 2 temacie "Jaki sprzęt???"Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach