Sebastian777 Napisano 7 grudnia 2020 Napisano 7 grudnia 2020 (edytowany) Witam, Chcę kupić głośniki jamo s626 do pokoju ~ 30m2. Miałem okazje już ich posłuchać i wydają się brzmieć całkiem fajnie. Mają służyć zarówno do słuchania muzyki jak i filmów. Zastanawiam się czy to dobry wybór. Jest to dośc stary model. Czy ktoś miał do czynienia z nowszymi jamo? Np. s806 etc? Czy te które wybrałem będą ok? I jaki dobrać do nich amplituner? Ile powinienem mieć mocy na kanał, żeby to ładnie działało? I jeśli nie Jamo to co w zamian? Na kolumny chcę przeznaczyć około 2 000 zł. No i wiadomo, dodatkowo amplituner. Edytowano 7 grudnia 2020 przez Sebastian777 Odpisz, cytując
S4Home Napisano 8 grudnia 2020 Napisano 8 grudnia 2020 Proszę nie idź w te jamo ani stare S6 ani nowe S8. Proszę nie rób tego. Z używanych kolumn dostaniesz znacznie lepsze. Z nowych też. Quadral, taga, pylon, heco Amplituner potrzebny ci będzie 5 kanałowy. Moc nie specjalnie ma przy tej klasie jakieś odzwierciedlenie. Patrz na funkcje ewentualnie stan - jeśli używane. Piotr Odpisz, cytując
Recommended Posts